គ្រឿងផ្សំ
- ប៊ីចេង ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅស៊ុបរ៉ូឌី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងល្ង ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកគ្រៃ ២ - ៣ ដុំ
វិធីធ្វើ
- យកគល់ស្លឹកគ្រៃមកញាត់ដាក់ចូ លក្នុងពោះមាន់ដែលយើងលាងស្អា តហើយនោះ រួចយកទឹកប្រេងខ្ចងមកប្រលាក់ ពីខាងក្រៅអោយសព្វ
- យកឆ្នាំងដែលយើងត្រូវដុតមាន់ ហ្នឹងឆ្នាំង ) និង ដាក់ស្លឹកក្រូចសើច បន្ទាប់មកដាក់ខ្លាញ់ចូលអោយល ិចស្លឹកគ្រៃ
- យកមាន់ដាក់ចូល រួចគ្របអោយជិត ហើយយកទៅដាក់់ដុត ទុកអោយឆ្អិន ឡើងក្រហមហើយលើកចេញ ទុកអោយស្រក់ខ្លាញ់អស់ រួចជាការស្រេច ។
- យកឆ្នាំងដែលយើងត្រូវដុតមាន់
- យកមាន់ដាក់ចូល រួចគ្របអោយជិត ហើយយកទៅដាក់់ដុត ទុកអោយឆ្អិន ឡើងក្រហមហើយលើកចេញ ទុកអោយស្រក់ខ្លាញ់អស់ រួចជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment